Hvordan vi arbejder

MyNetDeal er et fællesskab og dit samlingssted for rabatkoder, tilbud og kampagner til dine yndlings netbutikker. Med vores service behøver du aldrig at gå på jagt efter tilbud. På myNetDeal kan du tilpasse din profilside, så du modtager e-mails, når din yndlingsbutik har lagt et supertilbud op. MyNetDeal er gratis at bruge.

Gem butik
På myNetDeal kan medlemmer gemme deres yndlingsbutikker på deres profil og få et let tilgængeligt overblik over aktuelle rabatkoder, særtilbud, kampagner og tilbud i forhold til deres yndlingsbutikker.

Abonner på butikken
Tilmelding til en butik betyder, at myNetDeal udsender et nyhedsbrev eller en besked via e-mail til medlemmet med information om, at favoritbutikken har modtaget en interessant rabatkode eller et interessant tilbud. Med disse tjenester med skræddersyede løsninger håber myNetDeal, at vores medlemmer ikke skal jagte tilbud, og ikke skal gå glip af en god handel eller en rabatkode til deres yndlingsbutikker igen.

Den gode gerning – Deling
Vi hos myNetDeal synes, det er godt at dele og gøre gode gerninger, når man kan. Derfor har vi gjort det muligt for vores medlemmer at dele rabatkoder, tilbud eller tilbud med andre sparsommelige medlemmer af myNetDeal.

Fællesskabet styrer indholdet
Da vores primære mål er at skræddersy indholdet af myNetDeal til vores medlemmers præferencer, er det vigtigt for os at vide, hvad de kan lide. Det er derfor, vi har et afstemningssystem for hver kupon, der er lagt ud på siden. Gennem afstemningssystemet får vi feedback på rabatkoder og tilbud på MyNetDeal og kan fortsætte med at skræddersy indhold til vores medlemmer.

GÅ ALDRIG GLIP AF EN GOD DEAL IGEN!
Gem dine favorit butikker!
×
Begyndt at betale lidt mindre!


tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

Vælg mindst 2 favorit butikker

Se flere

Vælg mindst 2 kategorier

Button description

Gem dine favorit butikker ved at klikke på dette ikon:
Gem dine favorit deals ved at klikke på dette ikon:

Du kan holde styr på dine indstillinger i din konto og vælge at modtage underrettelse, når din favorit butik et nyt tilbud. Gå aldrig mere glip af en god deal!
×
Er du sikker på, du vil abonnere på opdateringer via mail om de nyeste deals fra ?


Indtast venligst din mailadresse for at abonnere på opdateringer via mail om de seneste tilbud fra !

×
Tak fordi du abonnerede på vores opdateringer om nye tilbud. Vi vil sende dig en mail, når vi finder en ny kupon eller et nyt tilbud fra dine udvalgte butikker
×