Vilkår & Policy
Juridiske oplysninger

myNetDeal sælger ikke varer eller produkter. Vi er en gratis service og tjener kun som en guide/mæglere til kampagner online.

myNetDeal.dk er ikke ansvarlig for udgående koder, forkerte koder eller eventuelle mangler/unøjagtigheder af andet materiale på webstedet. Det er ikke tilladt at kontakte support for at anmode om en rabat for hver butik. Kontakt venligst mulige butik/firma. spørgsmål om produkter du har fundet på myNetDeal.dk.

myNetDeal.dk er ikke ansvarlige for eksterne hjemmesiders indhold som vi linker. Vi er ikke ansvarlige for konsekvenserne af eventuelle fejl eller udeladelser på vores websted.

Grafiske elementer (logo i headeren, header og andre ikoner) på denne side er ejet af myNetDeal.dk. Logoer og tekster på denne side er ikke ejet af myNetDeal.se hver butik/mærke ejendom. De butikker der er synlige på myNetDeal.dk behøver ikke nødvendigvis være en partner.


GÅ ALDRIG GLIP AF EN GOD DEAL IGEN!
Gem dine favorit butikker!
×
Begyndt at betale lidt mindre!


tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

Vælg mindst 2 favorit butikker

Se flere

Vælg mindst 2 kategorier

Button description

Gem dine favorit butikker ved at klikke på dette ikon:
Gem dine favorit deals ved at klikke på dette ikon:

Du kan holde styr på dine indstillinger i din konto og vælge at modtage underrettelse, når din favorit butik et nyt tilbud. Gå aldrig mere glip af en god deal!
×
Er du sikker på, du vil abonnere på opdateringer via mail om de nyeste deals fra ?


Indtast venligst din mailadresse for at abonnere på opdateringer via mail om de seneste tilbud fra !

×
Tak fordi du abonnerede på vores opdateringer om nye tilbud. Vi vil sende dig en mail, når vi finder en ny kupon eller et nyt tilbud fra dine udvalgte butikker
×