Spørgsmål og svar

Hvordan bruger jeg en rabatkode?

Klik på rabatkode og vi vil automatisk kopiere den for dig. Når det er tid til at betale på butikkens webside indsætte rabatkoden i feltet hvor du bliver bedt om. Der er nogle forskellige navne for rabatkode bl.a. kupon kode, salgsfremmende kode, promo kode og kampagne kode. De betyder stort set de samme ting.

Hvordan tilføjer jeg en rabatkode?

Du kan tilføje en rabatkode eller et tilbud fra din profil side eller via "bidrage med en deal" linket i topmenuen på sitet. Når du skriver en webadresse der linker til tilbuddet skal du huske at indtaste det dybe-link til tilbuddet og ikke bare et link til hjemmesiden for butikken.

Hvordan kan jeg abonnere på nyhedsbreve og meddelelser for rabatkoder og tilbud?

Søg efter dine foretrukne butikker via søgefeltet øverst på siden på myNetDeal.dk. Du kan også finde dine butikker via rullelisten øverst til højre på siden. I hver butik kan du finde et "Abonnere på shoppe" knap. Klik på den og derefter indtaste den e-mailadresse som du ønsker at e-mails/nyhedsbreve.

Hvor lang tid tager det før mit bidrag med rabatkoden eller tilbyde bliver synlige på siden?

Vi får rigtig mange rabatkoder og tilbud. De fleste bidrag lander i vores staff der har brug for at dobbelttjekke at alt ser okay. Når det er gjort satte bidrag på siden. Det kan tage et par timer op til en dag af bidrag er modtaget.

Jeg ønsker ikke længere abonnerer på en butik. Hvordan afmelder jeg?

Hvad trist, at du ønsker at afmelde! For at stoppe med at modtage e-mails med rabatkoder og tilbud fra myNetDeal gå du bare ind i din profil og "Mine abonnementer". Derfra kan du nemt afmelde de butikker du abonnerer på.

Et tilbud uden kode - Hvordan gør jeg?

Et tilbud uden kode er mest sandsynligt en "klik-for-at-aktivere" tilbud, et tilbud om gratis fragt eller kampagne med nedsatte priser. Bare klik på linket for tilbud som vil tage dig til butikken. Er det et salg-kampagne vil du blive taget til produktsiden til nedsat pris og "gratis fragt" eller "klik-for-at-aktivere" tilbud, og du vil se tilbuddet under udleveringsprocessen når du skal betale hvis du har opnået kvalifikationer tilbuddet. For eksempel, "gratis fragt ved køb over 499 kr" betyder at du vil ikke se tilbuddet indtil du har tilføjet varer i din kurv i mindst 499 kr. Når trak prisen på forsendelse fra de samlede omkostninger.

Rabatkode er ikke gyldig - hvad gør jeg nu?

Ouch. Det lyder ikke godt! Da mange af vores voucher koder fra vores medlemmer så det nogle gange kan være tilfældet at de ikke arbejder, desværre. Du kan stemme for hver rabatkode og tilbud via vores thumb op og ned knapper. Klik på "thumb-ned" hvis en rabattkode er ikke gyldigt eller er forkert, så vi kan kontrollere rabatkoden og lave fejlene.
myNetDeal.dk ikke ansvarlig for udgående eller forkerte koder. Det er heller ikke tilladt at kontakte support for at anmode om en rabat for hver butik. myNetDeal.dk er en gratis service og tjener kun som en guide til at rabatkoder, tilbud og kampagner online.

Jeg har modtaget en anmeldelse af en rabat kode via e-mail, men kan ikke finde den på siden. Hvad skete der?

Det er sjældent, men kan selvfølgelig ske. Mest sandsynligt er det fordi så har vi modtaget en rabatkode eller et tilbud der var ugyldig eller forkert at vi plukket ud.

GÅ ALDRIG GLIP AF EN GOD DEAL IGEN!
Gem dine favorit butikker!
×
Begyndt at betale lidt mindre!


tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

Vælg mindst 2 favorit butikker

Se flere

Vælg mindst 2 kategorier

Button description

Gem dine favorit butikker ved at klikke på dette ikon:
Gem dine favorit deals ved at klikke på dette ikon:

Du kan holde styr på dine indstillinger i din konto og vælge at modtage underrettelse, når din favorit butik et nyt tilbud. Gå aldrig mere glip af en god deal!
×
Er du sikker på, du vil abonnere på opdateringer via mail om de nyeste deals fra ?


Indtast venligst din mailadresse for at abonnere på opdateringer via mail om de seneste tilbud fra !

×
Tak fordi du abonnerede på vores opdateringer om nye tilbud. Vi vil sende dig en mail, når vi finder en ny kupon eller et nyt tilbud fra dine udvalgte butikker
×