Om Os
myNetDeal handler om dig! (og dine gode gerninger for andre)

myNetDeal er en community og mødested for rabatkoder, tilbud og kampagner i web butikker.

myNetDeals formål er at lette udøvelse af gyldige rabatkoder og tilbud. Derfor giver vi vores medlemmer mulighed for at skræddersy deres profil side baseret på medlems egne interesser og aktiviteter.

Gem butik

På myNetDeal kan medlemmerne gemme deres favorit butikker på deres profil og få en let tilgængelig oversigt over aktuelle rabatkoder, særlige tilbud , kampagner og deals i relation til de foretrukne butikker.

Abonnere på shoppe

Man abonnerer tion i en butik betyder at myNetDeal udsende nyhedsbreve eller en meddelelse via e-mail til medlemmet med oplysninger der favorit butik har modtaget et interessant rabatkode eller tilbud.

Med disse tjenester med skræddersyede løsninger håber myNetDeal håber at vores medlemmer ikke behøver at jage tilbud, og bør ikke have til at gå glip af et godt tilbud eller en rabatkode til deres foretrukne butikker igen.

Den gode gerning – Deling

Vi ved myNetDeal synes det er fint at dele og gøre gode gerninger når du kan. Derfor har vi gjort det muligt for vores medlemmer at dele rabatkoder, tilbud eller deals med andre sparsommelige medlemmer af myNetDeal.

Communityn styrer indholdet

Som vores primære mål er at tilpasse indholdet af myNetDeal for vores medlemmers ønsker er det vigtigt for os at vide hvad de lignende. Derfor har vi et afstemningssystem for hver kupon der er lagt ud på sitet. Gennem afstemningssystemet får vi tilbagemeldinger om rabatkoder og tilbud på myNetDeal.dk og kan fortsætte med at skræddersy indhold til vores medlemmer.


GÅ ALDRIG GLIP AF EN GOD DEAL IGEN!
Gem dine favorit butikker!
×
Begyndt at betale lidt mindre!


tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

Vælg mindst 2 favorit butikker

Se flere

Vælg mindst 2 kategorier

Button description

Gem dine favorit butikker ved at klikke på dette ikon:
Gem dine favorit deals ved at klikke på dette ikon:

Du kan holde styr på dine indstillinger i din konto og vælge at modtage underrettelse, når din favorit butik et nyt tilbud. Gå aldrig mere glip af en god deal!
×
Er du sikker på, du vil abonnere på opdateringer via mail om de nyeste deals fra ?


Indtast venligst din mailadresse for at abonnere på opdateringer via mail om de seneste tilbud fra !

×
Tak fordi du abonnerede på vores opdateringer om nye tilbud. Vi vil sende dig en mail, når vi finder en ny kupon eller et nyt tilbud fra dine udvalgte butikker
×