Janelle Atalison
Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager


Markedsekspert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

CrunchbaseLivestorm


Erfaring og uddannelse
Janelle er ansvarlig for forretningsudvikling og indhold med markedsekspertise i Sverige. Hun voksede op i Helsingborg, men slog sig ned i Stockholm for ni år siden. Som medstifter har hun investeret mere end otte år i virksomheden. Ud over MyNetDeal har hun et Stockholm-baseret konsulentfirma, udgiver bøger i Digital Marketing og afholder seminarer om emnet. Hendes ekspertise inden for iværksætteri og digital markedsføring har været eftertragtet i en lang række publikationer og podcasts. Janelle har en bachelorgrad i Kommunikation & Medier fra Malmö Universitet. Hun har tidligere arbejdet hos Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. Når hun ikke arbejder, er hendes store passion fotografering.

Se mere fra Janelle på:
https://medium.com/@janelle.atalison
https://hubpages.com/@janelleatalison
https://sv.quora.com/profile/Janelle-Atalison

Om MyNetDeal
MyNetDeal sigter mod at levere de bedste besparelsesmuligheder for svenske forbrugere. Vi er forpligtet til løbende at forbedre vores service, udvide udvalget af e-handlere, udvikle nye funktioner og finde nye muligheder for besparelser. Vi er stolte af at være det eneste fællesskabsdrevne websted, der kan tilbyde skræddersyede kampagner til vores medlemmer. Med vores passionerede, drevne gruppe af medarbejdere tilbyder vi forbrugerne vores unikke og mest effektive måde for forbrugerne at spare på deres køb.
Læs mere om, hvordan vi arbejder.

GÅ ALDRIG GLIP AF EN GOD DEAL IGEN!
Gem dine favorit butikker!
×
Begyndt at betale lidt mindre!


tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

Vælg mindst 2 favorit butikker

Se flere

Vælg mindst 2 kategorier

Button description

Gem dine favorit butikker ved at klikke på dette ikon:
Gem dine favorit deals ved at klikke på dette ikon:

Du kan holde styr på dine indstillinger i din konto og vælge at modtage underrettelse, når din favorit butik et nyt tilbud. Gå aldrig mere glip af en god deal!
×
Er du sikker på, du vil abonnere på opdateringer via mail om de nyeste deals fra ?


Indtast venligst din mailadresse for at abonnere på opdateringer via mail om de seneste tilbud fra !

×
Tak fordi du abonnerede på vores opdateringer om nye tilbud. Vi vil sende dig en mail, når vi finder en ny kupon eller et nyt tilbud fra dine udvalgte butikker
×