Lise Henriksen
Lise Henriksen

SEO & Content Manager


Markedsekspert: Danmark

lise.henriksen@mynetdeal.dk
Erfaring og uddannelse
Lise er ansvarlig for SEO og Content Management hos MyNetDeal, med markedsekspertise i Danmark. Hun arbejder fra København og har alsidig markedsekspertise. Lisa er uddannet fra AVT Handelshøjskolen og arbejdede som Business Controller hos Nordnet, inden hun gik videre. I sin fritid er Lise en naturelsker, der ofte tilbringer sin tid i de norske fjelde med sin familie.

Om MyNetDeal
MyNetDeal sigter mod at levere de bedste besparelsesmuligheder for svenske forbrugere. Vi er forpligtet til løbende at forbedre vores service, udvide udvalget af e-handlere, udvikle nye funktioner og finde nye muligheder for besparelser. Vi er stolte af at være det eneste fællesskabsdrevne websted, der kan tilbyde skræddersyede kampagner til vores medlemmer. Med vores passionerede, drevne gruppe af medarbejdere tilbyder vi forbrugerne vores unikke og mest effektive måde for forbrugerne at spare på deres køb. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

GÅ ALDRIG GLIP AF EN GOD DEAL IGEN!
Gem dine favorit butikker!
×
Begyndt at betale lidt mindre!


tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

tilbage til indlogning

Vælg mindst 2 favorit butikker

Se flere

Vælg mindst 2 kategorier

Button description

Gem dine favorit butikker ved at klikke på dette ikon:
Gem dine favorit deals ved at klikke på dette ikon:

Du kan holde styr på dine indstillinger i din konto og vælge at modtage underrettelse, når din favorit butik et nyt tilbud. Gå aldrig mere glip af en god deal!
×
Er du sikker på, du vil abonnere på opdateringer via mail om de nyeste deals fra ?


Indtast venligst din mailadresse for at abonnere på opdateringer via mail om de seneste tilbud fra !

×
Tak fordi du abonnerede på vores opdateringer om nye tilbud. Vi vil sende dig en mail, når vi finder en ny kupon eller et nyt tilbud fra dine udvalgte butikker
×